Ideja za izlet - Volčji potok

Tudi vam kdaj zmanjka idej kam bi šli na družinski izlet? Ena izmed krasnih idej v pomladnem času je definitivno obisk največjega arboretuma v Sloveniji. Volčji potok vas bo navdušil s poljanami čudovitih tulipanov. Mesec tulipanov traja od 1. do 30. aprila. Ob sprehodu skozi park vas bo pozdravilo več kot dva milijona cvetov, ki pripadajo 178 sortam tulipanov. Novost v letošnjem letu je gozd s tulipani, kjer vas bodo te krasne cvetlice pozdravile v objemu dreves.

Poleg pisanih barv in pomladnih vonjev, urejenih gredic in sprehajalnih poti, pa boste vaše najmlajše lahko presenetili z ogromnim igriščem in deželo dinozavrov. Vaši najmlajši bodo imeli prostor za tekanje, plazenje, plezanje. Lahko pa se bodo igrali v njihovem labirintu, ki je tudi za majhne otroke zelo priljubljen izziv. Vi se boste ta čas lahko brez skrbi spočili na klopci ali se jim pridružili med igro.

Za otroke imajo v Volčjem potoku organizirane tudi delavnice. Cenik pa si lahko preverite na njihovi spletni strani.

Za zaključek krasnega izleta pa vas vabimo na družinsko kosilo v Restavracijo Park, ki je od Volčjega potoka oddaljena le 5 km. Najdete nas nasproti Mercator centra v Domžalah. Pred restavracijo je velik parkirni prostor. Vsak vikend vam pripravljamo sveža kosila in posebna presenečenja za vaše najmlajše.

Za vse, ki boste v mesecu aprilu obiskali Volčji potok, boste v Restavraciji Park ob predložitvi vstopnice, dobili brezplačno sladico. Vstopnico pokažete našemu osebju, ki vam bo z veseljem ponudil domače tortice in ostale sladice za vse okuse. Preverite ponudbo nedeljskih kosil v Restavraciji Park.

 

Prijava na E-obveščanje

Želite prejemati tedenska obvestila o dnevni ponudbi kosil in malic? Prijavite se na e-novice.